top of page

CONTENT

Publiceren

Jouw website is je digitale vitrine.  Of meer nog, je site is de mix van de catalogus met je producten en diensten, en je ondernemersverhaal.   Aangevuld met digitale contactmogelijkheden, zodat je potentiele klanten je ook vlot kunnen contacteren.  In het geval van een e-shop is je website ook meteen je winkel.  En daar wil je zoveel mogelijk klanten ontvangen, toch ? 

Wij maken websites en online shops voor ondernemers die willen groeien. Op een webplatform wat uiterst gebruiksvriendelijk is voor jezelf. Zodat je regelmatig de inhoud up-to-date kunt houden.   

 

Met pagina's die op een goed gestructureerde manier alle informatie bieden waar je bezoekers naar op zoek zijn.

 

En tal van ingebouwde mogelijkheden om vlot contact te houden met je bezoekers. 

CONTENTeR websites en onine shop laten maken
Label afbeelding Wix Website support

Je wilt je website grotendeels zelf bouwen.  Fijn, dat kan gerust.  Je hebt er geen bijzondere IT-skills voor nodig.

En zo kan je optimaal je verhaal vertellen zoals je dat als rasechte ondernemers elders al doet. 
Met Wix moet je daarvoor geen uitgebreide leercurve doorlopen. 

 

Je kan op ons beroep doen voor een eenvoudige opstart-training en tal van tips.  En kunt altijd terugvallen op onze ondersteuning als iets niet meteen lukt. 

Dit pakket is speciaal gemaakt op vraag van mensen die hun eigen website bouwen, maar moeite hebben met de technische set-up. 

We koppelen je domeinnaam, verbinden je site met Google analytics, installeren je facebook pixel, zorgen voor de https instellingen, enz.    Kortom, we ontzorgen je van al die dingen waar je zelf geen kaas van gegeten hebt. 

​​​De technische ondersteuning is ook beschikbaar als je je site hebt gebouwd met andere paketten zoals Weebly, Wordpress, Squarespace, enz

CONTENTeR techsuppport
CONTENTeR PrivacyAdvies

De privacy wetgeving en de GDPR-regels zijn ook van toepassing op kleine kmo's en handelszaken. We zorgen ervoor dat je site voldoet aan de basisregels en je bezoekers terdege worden geinformeerd over hun rechten.   

Dat oogt direct veel professioneler en is belangrijk voor het consumentenvertrouwen in je zaak.  Zo vermijd je sancties en reputatieschade.  

 

We installeren tevens een cookie banner, waarmee je bezoekers vooraf hun toestemming bevestigen. 

bottom of page