top of page

CONTENT

Promoten

Dagelijks zijn honderden mensen op zoek naar services en diensten die jij misschien aanbiedt.  Louter met je website en berichten op sociale media valt je business echter onvoldoende op.  Daar kun je iets aan doen met betalende advertenties om je doelpubliek te bereiken.   Online adverteren is goedkoper dan advertenties in de lokale pers en je kan doelgericht mikken op het juiste publiek.  

Met Google Ads wordt je advertentie boven of onderaan de normale zoekresultaten getoond.   Voor online winkels is er Google Shopping om de producten direct met prijsvermelding  en foto in de zoekresultaten te laten zien.

Wil je succesvol adverteren op Google, kies dan voor een van onze pakketten, naargelang het gewenste resultaat. 

Wij zetten de volledige campagne voor je op, en beheren die gedurende de hele looptijd van je ads.  Zodat je er zelf weinig omkijken naar hebt. 

CONTENTeR_SEA
CONTENTeR_SMA

Facebook en LinkedIn zijn verreweg de populairste media om online te adverteren . Anders dan bij klassieke advertenties werkt adverteren op sociale media heel doelgericht.  

 

Zowat alle online media bieden tal van mogelijkheden om het gewenste publiek te selecteren op basis van interesse, jobs, leeftijd en locatie.  Of om het gewenste doel in te stellen.  De mogelijkheden zijn legio, maar daarom ook vaak complex om ze goed te configureren.  

 

Laat je campagne door ons opzetten, dan ben je van die zorg af, en kan je je zelf ten volle concentreren op de inkomende leads.

E-mails sturen naar je klanten doe je waarschijnlijk elke dag.  Maar vaak vergeten we dat het nog steeds een goedkoop en uiterst efficiënt medium is om klanten te informeren over aanbiedingen of nieuwe services. 

 

Hou je klanten regelmatig op de hoogte met een nieuwsbrief zodat ze betrokken blijven. We zetten je campagne op weg met een makkelijke template die je kunt herbruiken.

 

Laat het instellen van je mailtools aan ons over.  Zo vermijd je dat je e-mails in spamboxen terecht komen, of niet voldoen aan de privacyregels.

CONTENTeR_e-mailmarketing
CONTENTeR_assessment

Er zijn honderden tools op de markt om je marketing te runnen.  Vaak is alleen al het kiezen van de meest geschikte cloudoplossing een helse opdracht als je niet weet waar je moet op letten.  Laat staan dat je die dingen ook op elkaar af kunt afstemmen of koppelen.

 

Voor ons is het spielerei om het allemaal uit te zoeken en in te stellen. Verlies geen tijd met experimenteren en proberen.   

 

We richten net zo goed je Facebook-bedrijfsmanager in. Of koppelen je boekingssoftware met je agenda.  De sky is the limit. 

Vertel ons wat je wilt doen.  We vinden altijd wel een oplossing. 

 

Leg een gratis afspraak vast of stel je vraag meteen via de chatbutton rechts onderaan. 

Met deze tools werken we vaker : 

bottom of page