top of page

CONTENT

Maken

Geraak jij ook gefrustreerd van afgelikte websites met enkel mooie plaatjes en weinig inhoud ? 
​Voor je bezoekers is het belangrijk dat je duidelijk aangeeft welk probleem je voor hen kunt oplossen.
En waarom jij dat beter kunt dan wie ook.  Daar kun je vervolgens je hele story aan ophangen. 

We schrijven pittige webteksten die relevant zijn voor je lezers. In spreektaal en korte paragrafen, want dat bekt beter op een webpagina.  En het leest een pak  comfortabeler op een scherm. 

Maar ook een beetje omdat we een hekel hebben aan websites waarop brochuretekst is geplakt.  

CONTENTeR_webtekst
CONTENTeR_SEO

Hoe heb jij CONTENTeR gevonden ? 

Zoekmotoren scannen je website anders dan de doorsnee bezoeker.  Ze letten niet op het mooie design, maar zien enkel de naakte structuur en inhoud.  

 

Om je ranking in de zoekresultaten te verbeteren moet je web-inhoud voldoen aan specifieke voorwaarden, en zoekwoorden bevatten die overeenkomen met de termen die potentiele klanten in Google of Bing gebruiken.  

Een webinar is een uitstekende manier om je doelpubliek snel te informeren over je producten of diensten.  Breng de informatie tot in het kantoor of de woonkamer van je publiek.  


Informeer en inspireer met een webinar of een podcast. Op een professionele manier.   Wij helpen je om je online event op te zetten en spelen met de knoppen.  

 

Zodat je je zelf helemaal kunt concentreren op je virtueel publiek. 

CONTENTeR_Webinars
CONTENTeR_sm_content

 Nogal wat bedrijven laten je graag geloven dat je met commerciële berichten op sociale media direct klanten binnen haalt.  Helaas, zo werkt het niet.

 

"social" slaat niet voor niets op de relatie die je opbouwt en  de interesse die je wekt bij je professionele volgers.  Door regelmatig te posten deel je je expertise en gun je een inkijk in de manier waarop je werkt. 

Telkens weer nieuwe content creëren vergt energie en tijd.  Tijd die je zelf niet altijd hebt.  Het uitbesteden van je posts of blogs is dan een logische stap. Laat de zorg aan ons over. 

bottom of page