meer Leads

Op tijd nieuwe klanten binnenhalen is primordiaal voor elke zaak. Krijg voldoende leads online door slimme oplossingen in te zetten.

Droom je ervan te weten welke gebruikers er op je website komen ?

En wil je regelmatige bezoekers direct omzetten in leads ? Dat kan dankzij stukjes intelligente software. Op basis van het internet adres kan in de meeste gevallen gevonden worden welk bedrijf achter het bezoek zit.  In de B2B wereld is dat natuurlijk van onschatbare waarde en worden anonieme bezoekers meteen potentiële klanten.    Bovendien kunnen we realtime boodschappen opzetten zodat je meteen contact kunt nemen.

Lead Generator is bedoeld voor ondernemers in de B2B sector die de bedrijven die hun website bezoeken willen herkennen. We brengen alle data samen in overzichteljk rapport. De gegevens kunnen ook direct verder opgevolgd worden met pipedrive CRM (of gelijkaardig) 

Omdat de implementatie daarvan danig kan verschillen in funcite van jouw specifieke business en noden, is dat een maatopossing waarvoor ik geen package prijs heb. Ik reken je gewoon de tijd door die ik spendeer om het geheel voor je op zetten en business klaar te maken.  Ik bezorg je wel vooraf een volledig raming van de tijd die ik denk nodig te hebben. 

 

Guy Vindevogel l Digital Marketing Consultant

guy@contenter.be
0475 747623

m.me/contenter.be

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Ontvang tips om aan je eigen marketing te werken, direct in je mailbox

© 2016 CONTENTer.be