Waarom:

Je online zichtbaarheid verzekeren en slimme aanpassingen maken die direct resultaat opleveren

Consistentie online is goud waard. 

Met de digitale mogelijkheden wordt je hele reilen en zeilen als ondernemer in het oog gehouden. Daarom is een rode draad in je online aanwezigheid van groot belang. 

Zorg voor meer en betere zichtbaarheid online, en een story die mooi aansluit bij je ondernemersverhaal.  Ontdek waar je snel aanpassingen kunt maken die direct resultaat opleveren. 

Met Quick Check bied ik meteen antwoord op al je praktische vragen.  Zit je website goed in elkaar ? Hoe zit het met je sociale media ?  Welk snelle wijzigingen kan je maken die meteen winst opleveren ?   Je krijgt anderhalf uur van mijn tijd en direct advies waarmee je zelf aan de slag kunt. Achteraf krijg je nog een verslagje en een to-do lijst. 

Instant advies

99 €

Werkgesprek + to-do lijstje

Direct meer resultaat

Waarom:

Inzicht verwerven in wie je potentiële klanten zijn en wat ze van je verwachten

Als ondernemer moet je constant keuzes maken. 

Keuzes die gedreven worden door jouw objectieven en de verwachtingen van je doelgroep.

Met "doelgroep focus" help ik je door middel van enkele praktische oefeningen op zoek te gaan naar wie je potentiële klanten zijn en bekijken we vooral wat hun precieze verwachtingen zijn.  Zodat je hier vervolgens optimaal mee aan de slag kunt in je communicatie. 

Basis adviespakket

259 €

Workshop + rapport

Inzicht scheppen in wat je klanten verlangen

Waarom:

De informatie op je website slim ordenen

Je website presteert beter als de indeling van de informatie goed zit.  User Experience is niet zomaar een modewoord.  Je gebruikers een goed gestructureerde website aanbieden waarop alle informatie over je bedrijf, producten en diensten makkelijk terug te vinden zijn getuigt van professionaliteit.   Je krijgt een document met een duidelijke sitemap en wireframes met de pagina-indeling.  Dat is handig voor als je de website zelf bouwt, maar evengoed nuttig als je de website laat bouwen door een designer.  

Informatie architectuur

259 €

Bespreking + sitemap & wireframe

Alle informatie duidelijk voorgesteld

Waarom:

Je marketing in de steigers zetten om contente klanten te maken

Mensen zijn heel voorspelbaar in hun zoektocht naar informatie en bevestiging, die ze afleggen vooraleer te beslissen met je in zee te gaan of je producten  te kopen. 

Met stratego brengen we in een workshopformule de klantenreis in beeld. We gaan na wat mensen triggert en hoe jouw bedrijf met services en producten daarop kan inspelen.

Strategische workshop

440 €

Worshop + research + uitwerking

Breng structuur in je marketing-aanpak

Guy Vindevogel l Digital Marketing Consultant

guy@contenter.be
0475 747623

m.me/contenter.be

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Ontvang tips om aan je eigen marketing te werken, direct in je mailbox

© 2016 CONTENTer.be